• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۴۳۲۳۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۰
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

مدیر شبکه یک سیما  از تولید برنامه تلویزیونی «رویان»  خبر داد 

مدیر شبکه‌ یک در بازدید از «پژوهشگاه رویان» و در دیدار با مسوولان آن مجموعه، از انتخاب «شعار جدید» شبکه‌یک، تولید دو برنامه جدید «رویان» و «پارسا» و تشکیل کارگروه «پیشرفت» در شبکه یک سیما خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر میثم مرادی بیناباج حضور در این پژوهشگاه را نشانه‌ای از عزم مضاعف رسانه ملی در جهت معرفی پیشرفت‌ها و ظرفیت‌های علمی کشور در رسانه ملی و شبکه‌یک سیما دانست.

مدیر شبکه یک سیما  از تولید برنامه تلویزیونی «رویان»  خبر داد 
وی در این دیدار ماموریت شبکه‌یک را افزایش حس امید، تعلق و مسوولیت‌پذیری نسبت به ایران اسلامی از زاویه دید بازنمایی داشته‌های هویتی، پیشرفت و کارامدی نظام دانست و شعار شبکه‌یک را «دیده‌بانی پیشرفت کشور» اعلام کرد.

مرادی بیناباج افزود: یکی از ارکان جهاد تبیین، معرفی ظرفیت‌ها و پیشرفت علمی کشور در عرصه‌های مختلف است. شبکه‌یک نیز به عنوان، شبکه «دیدبان پیشرفت ایران»، باید از زاویه‌دیدی جدید با نمایش دستاوردها و تلاش‌ها، حس خودباوری و تعلق را به جامعه منتقل کند و از این حیث، باید نام و یاد آقای «کاظمی آشتیانی» و دیگر دانشمندان و پژوهشگرانی که خالصانه در پژوهشگاه‌های کشور کار می‌کنند، به عنوان «قهرمان ملی» در رسانه ملی برجسته شود و هم پژوهشگاه «رویان» که امروز از نام‌ها و نشان‌های شاخص شتاب و پیشرفت علمی کشور است و هم خود نام «رویان» که خوشنام و غرورآفرین است، باید تبدیل به نامی شود که هرجا مخاطب ایرانی و مردم کشور آن را می‌شنوند، احساس عزت‌مندی، افتخار و دلبستگی به ایران‌عزیز پیدا کنند.

مدیرشبکه‌یک سیما اعلام کرد: اگر تا کنون، به قدر کفایت این کار نشده  ناشی از کم‌کاری رسانه است.

مرادی بیناباج افزود: روایت افرادی که برای درمان ناباروری از خارج از کشور، دست نیاز به سوی جامعه‌ درمانی و علمی ایران‌عزیز دراز می‌کنند و یا هزاران نفر دیگری که برای حل مشکلات‌شان به پژوهشگاه‌های کشور مراجعه می‌کنند، باید در رسانه ملی نمود پیدا کند، از این جهت تمام کوشش شبکه‌یک بر این خواهد بود که با رصد حوزه‌های پیشرفت در کشور، درک و آگاهی درستی  از آن حوزه‌ها به بیننده منتقل کنیم.

دکتر میثم مرادی بیناباج گفت: گروه دانش و اقتصاد شبکه‌یک در حال تولید مجله‌ای تصویری به‌نام «رویان» است، تا جریان رشد و پیشرفت‌ علم و فناوری در کشور از پشت لنز رویان رصد و معرفی شود‌.

مرادی بیناباج از «پارسا» به عنوان برنامه دیگر شبکه‌یک در حوزه ترویج علم نام برد که در آن دانشجویان از منظر تازه‌ و جدیدی به روایت یافته‌های علمی و پایان‌نامه‌ها خویش می‌پردازند.

مدیر شبکه یک سیما  از تولید برنامه تلویزیونی «رویان»  خبر داد 

مدیر شبکه در پایان اعلام کرد که در شبکه‌یک کارگروهی تحت عنوان «پیشرفت» در حال تشکیل است که دانشمندان حوزه‌های مختلف علمی در آن عضویت خواهند داشت و هدف از تشکیل آن، مطالبه‌گری سهم پیش‌قراولان عرصه‌های علمی و هدایت رسانه‌ ملی در روایت صحیح از حرکت علمی کشور است.

رئیس پژوهشگاه رویان در ابتدای این دیدار با ذکر نام دکتر کاظمی آشتیانی بنیانگذار پژوهشگاه و خدمات ارزشمند ایشان، به موفقیت در حوزه ناباروی، سلول‌های بنیادی، سلول درمانی و همانندسازی اشاره کرد و گفت: این موفقیت‌های بزرگ نتیجه‌ تفکر «ما می‌توانیم» تیم همکاران ما در این مرکز رقم خورده است و برای ما مایه افتخار است که پزشکان و متخصصان این حوزه در عرصه‌ بین‌المللی «رویان» را می‌شناسند و فعالیت‌های این مجموعه در رسانه‌های بین‌المللی انعکاس خوبی دارد.

رئیس پژوهشگاه رویان گفت: این پژوهشگاه، سه پژوهشکده تولید‌مثل، سلول‌های بنیادی و پژوهشکده زیست‌فن‌آوری در شهر أصفهان دارد که و سالانه تعداد قابل توجهی بیمار خارج از کشور را میزبانی می‌کنیم و نتایج بسیار مطلوبی داشته‌ایم. همچنین ۲۰۰۰ پایان‌نامه و بیش از ۵۰ عنوان کتاب از تولیدات علمی این مجموعه است.

در حاشیه این دیدار مدیران شبکه یک از آزمایشگاه‌های پژوهشگاه «رویان» بازدید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز معطر با برداشت گل نرگس در خوسف
تاکید سفیر چین در ایران بر توسعه روابط گردشگری
ضرورت پیوند بین دانشگاه با صنعت و کشاورزی
هشدار مرکز بهداشت استان درباره آلودگی هوا؛ مراقب گروه‌های حساس باشید
اقامه ی نماز باران عصر جمعه بیست‌ و سوم آبان‌ماه در دو نقطه تهران
مداخله نظامی ژاپن در مساله تایوان با پاسخ سخت چین مواجه خواهد شد
توسعه فناورانه و فعال‌سازی ظرفیت‌های استانی، محور حمایت‌های معاونت علمی
برپایی بیمارستان سیار در مهرگان
هشدار بارش برف در آذربایجان‌غربی
برداشت سبز در خوزستان
کشف موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در سروستان
از تبادل تجربه تا امضای تفاهم‌نامه‌های گردشگری در یزد
رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه همکاری با همه کشور‌ها است
گرامیداشت یاد و خاطره شهید اسماعیل نیکخو در چالدران
حدود ۹۰ هزار پرونده در وقایع سال ۱۴۰۱ در فرآیند عفو قرار گرفتند
برگزاری مراسم سومین سالگرد شهدای امنیت در مشهد
مراکز معاینه فنی خودرو البرز به سامانه بیمه متصل می‌شوند
یک مصدوم بر اثر انفجار ناشی از نشت گاز در کرمانشاه
برداشت یاقوت سرخ کویر
جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در سنندج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)